11 d'abril de 2021

Els viatges d'Àlex i Elena

Els viatges d'Àlex i Elena

Teatre per gaudir en familia

Un divertit salt en el temps per a tota la família

Àlex i Elena són dos joves universitaris companys de pis als quals els uneix l'afició per la literatura, les noves tecnologies i viatjar, siga de manera real o virtual. La parella viatjarà al passat, concretament al segle XVII, a llocs com Anglaterra, Venècia, Madrid o França. 

Commedia dell'Art, esgrima, dansa clàssica i contemporània, ombres xineses, vers, rap, videoescena, juntament amb textos de Shakespeare, Molière, Goldoni, Tirso de Molina i Lope de Vega en un espectacle que mescla ficció amb realitat.


Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: