• fullslide2
    Equus

18 de febrer de 2023

Equus

Equus

Una reflexió sobre els patrons que dirigeixen la nostra conducta

Un text complex i apassionant considerat tot un thriller psicològic 

Un psiquiatre rep l'encàrrec més difícil de la seva carrera: haurà de tractar a un jove que ha comès un acte d'una brutalitat atroç. El noi ha estat detingut per haver lesionat a la mitja dotzena de cavalls als quals cuidava en un estable. A partir d'aquí comença una recerca detectivesca de tints psicoanalítics en la qual el psiquiatre haurà d'esbrinar què va portar al jove, que mai havia donat un problema, a cometre semblant acte.


L'obra és una dura reflexió sobre els patrons que dirigeixen la nostra conducta, en una societat materialista on els temors davant el nostre desvalimiento a la meitat d'un univers que no entenem es combaten amb el fanatisme. Equus ens enfronta a les nostres pròpies pors, que ens condueixen a una vida encegada per la rutina i les convencions socials, en les quals no queda espai per a la passió. És, en definitiva, un cant a la llibertat i, al seu contrari, una denúncia sobre com la sublimació d'aquests instints naturals ens poden portar a l'atrocitat i la bogeria. D'aquesta manera, la figura del cavall embridat i encadenat, no és més que el símbol de la nostra pròpia esclavitud en una societat de consum en la qual les nostres afeccions són tractades per la medicina amb fàrmacs per a adormir el desig.

Equus, escrita en 1973 pel dramaturg anglès Peter Shaffer, és una de les grans obres mestres de la dramatúrgia universal. Un text complex i apassionant que obliga actrius i a actors a realitzar interpretacions al límit.


Autor
Peter Schaffer
Direcció
Carolina África
Intèrprets
Roberto Álvarez
Álex Villazán
Manuela Paso
Claudia Galán
Jorge Mayor
Durada
100min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: