26 de febrer de 2022

Es una lata el trabajar

Es una lata el trabajar

Una comèdia molt musical

Un divertit musical protagonitzat per Gisela i Naim Thomas

Aquesta és la història de dos germans, Óscar i Andrea, que hereten una fàbrica de corbates a la vora de la fallida. Ell vol vendre-la perquè necessita els diners però ella es nega, així que l'enfrontament està servit. I, quina millor ajuda per a rellançar aqueixa empresa que l'esperit d'un inoblidable cantant dels anys 70, famós entre altres coses, per les seues extravagants corbates?

Un divertit musical protagonitzat per Gisela i Naim Thomas, amb 'un argumente clàssic de superació, amor, conflicte i moltíssima comèdia, que ens porta alguns dels coneguts temes del gran Luis Aguilé i les extraordinàries cançons compostes per Victor Lucas.

Un sorprenent coctel amb tots els ingredients per a l'entreteniment: màgia, sorpreses, embolic, diversió, amor... de la mà dels nostres dos protagonistes i una infinitat d'insòlits i divertits personatges.

Agite's amb cura i a gaudir de l'espectacle, perquè sens dubte... 'És una llanda el treballar'.


Text i direcció
Jaime Pujol
Diego Braguinsky
Música original y cançons
Víctor Lucas
Intèrprets
Gisela
Naim Thomas
José Montesinos / Tony River
Ana Conca
Oscar Ramos
Pau Vercher
Mamen Mengó / Nina Baifer
Durada
100min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.