Família normal

L'horta teatre

05 de desembre
05 de desembre

05 de desembre de 2020

Família normal

L'horta teatre

És que abans cuidàvem més les coses, és que abans les coses duraven més, és que abans les coses estaven ben fetes, és que abans la gent era més neta, és que abans no tiràvem res, és que abans es  vivia millor, és que abans no teníem tantes preocupacions, és  que abans no ens complicàvem tant la vida, que si transexual, que si independència, que si capitalisme liberal... Abans vivíem i ja, és que abans érem més feliços, la gent parlava i s'escoltava.

Tres generacions d'una família atrapades en els trastos vells d'una casa. Una pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba d'anar-se'n, unes germanes que no s'entenen i una filla perduda. Si poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l'opció de renovar-lo... Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal. En Família Normal vorem com tres dones s'enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar, la casa on s'han criat, una casa de poble, gran i difícil de mantindre. Vendre o no vendre l'únic patrimoni que els queda de l'herència és el fil conductor d'aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Família normal ens parla sobre la tolerància i l'acceptació dels canvis generacionals en el si del nucli familiar. A més, de com els més joves són hereus i responsables d'una tradició que senten que han de mantindre. Tu saps què et fa feliç? Perquè té a vore amb això, conservar o vendre, catarsi o tragèdia. Pot ser dolorós, però és normal. Encara que... en esta FAMÍLIA, res no és NORMAL.

Descàrrega ací el programa de mà.

Direcció
Pau Pons
Intèrprets
Verònica Andrés
Rosanna Espinós
Laura Pellicer
Durada
70min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.