19 de juny de 2022

Feminismo para torpes

Amb Nerea Pérez de las Heras

Feminismo para torpes és una caixa d'eines, una 'classe de defensa personal' per a enfrontar-se a un món mal repartit, una conferència desballestada, un espectacle a mig camí entre el monòleg d'humor, el teatre i la confessió personal.

La seua autora, Nerea Pérez de les Heras, exposa les misèries i injustícies de l'estructura patriarcal, i les seues pròpies, mentre dirigeix en escena a Laura Jabois i a Luis Miguel Ríos, que encarnen els grans estereotips, xicotetes violències i constants desigualtats arbitràries que ens acompanyen des que naixem.

Feminismo para torpes va mutant en cada xou per a acompanyar a una actualitat cada vegada més aclaparantment absurda.


Nerea Pérez de les Heras és periodista i humorista. Al llarg de la seua trajectòria ha escrit en mitjans com El País, SModa, Mujer Hoy, Vogue, Esquire, Marie Claire y Glamour.

Va escriure Feminismo para torpes amb la intenció que fora una performance a mig camí entre el monòleg d'humor i la conferència divulgativa. El concepte s'ha convertit en una sèrie de vídeos per a El País i en un llibre publicat per MR amb el mateix títol.Direcció i dramatúrgia
Nerea P. de las Heras
Direcció
Luis Miguel Ríos Herrera
Intèrprets
Laura Jabois
Durada
70min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: