30 de març de 2019

Gala Joven Ballet de Valencia

Gala Joven Ballet de Valencia

Gala benèfica

Jove Ballet de València sorgeix davant la necessitat d'oferir a joves d'entre 8 i 22 anys la possibilitat de pujar-se als escenaris, de competir i créixer dins de la Dansa. Entre els seus objectius està el de facilitar l'accés al món de la dansa a joves procedents de famílies amb pocs recursos econòmics que aspiren a desenvolupar una carrera professional en aquest art. Una selecció de les millors coreografies, i dels més variats estils, componen el programa d'aquesta Gala Benèfica.


Direcció artística
Mari Cruz García Alcalá

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dto. Jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.