Goyo Jiménez Aiguantulivinamérica 2

Aiguantulivinamérica 2

27 de desembre
27 de desembre

27 de desembre de 2020

Goyo Jiménez Aiguantulivinamérica 2

Aiguantulivinamérica 2

Volgudes i volguts, el moment que tots estàvem esperant ja és ací, Goyo Jiménez torna amb més Aiguantulivinamérica 2, el segon lliurament de la saga de monòlegs més celebrada.

Sí, dames i cavallers: Tornen les comparacions entre la fabulosa manera de vida estatunidenca i el, diguem-ho així, menys glamurós anar fent dels espanyols. Torna Mike, Joe, Susan, el xicotet Timmy i un munt de nous personatges, ficats de ple en situacions absurdes que a tots ens sonen i fascinen. Torna el surrealisme, el disbarat, la complicitat i l'enginy mesclats a parts iguals. Però, sobretot, torna l'únic i inimitable expert en assumptes americans, Goyo Jiménez. Al seu lloc favorit, a la llar dels valents, a la terra de la llibertat. T'ho perdràs?

God bless you and bless America!

Espectacle no recomanat a menors de 16 anys i prohibida l'entrada a menors de 12 anys.Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.