Güela Güela

Musical infantil

10 de novembre
10 de novembre

10 de novembre de 2019

Güela Güela

Musical infantil

UN ESPECTACLE SORPRENENT DE LLUM NEGRA I MUPPETS

Des de sempre, la missió de les cigonyes ha sigut el de portar els bebés xiquets de bolquers als braços dels seus papàs, volant sempre en grups o bandades. Per a això, van ser dotades d'uns pics llargs i forts, unes ales grans i poderoses i una forma de volar elegant i ferm que els fa poder recórrer grans distàncies fins a arribar als seus destins.

Güily, una xicoteta cigonyeta, vol incorporar-se a una de les bandades de repartiment per a portar un fardell amb un bebé als seus papàs, però al ser encara xicotet la negativa de la comunitat de les cigonyes va ser unànime.

Ací comença la gran aventura i una història carregada de diversió, humor i música, que realça la importància de l'amistat, la solidaritat i la família però sobretot, de "volar" sempre en grup i mai a soles, per a protegir-nos dels perills que ens podem trobar.

Dirigida a públic infantil de 2 a 6 anys. Chisco Casteleiro
Ana Conca
Belén González
Victoria Pérez
Chisco Casteleiro
Ana Conca
Tony Torres
Durada
45min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.