HÉROES

Una hilarant i commovedora comèdia

22 d'abril
22 d'abril
  • fullslide2
    HÉROES

22 d'abril de 2018

HÉROES

Una hilarant i commovedora comèdia

En Héroes trobem a tres veterans de guerra que passen els seus últims dies en un hospital enredats en batalles verbals d'oblidades campanyes militars, criticant a la germana Madeleine i reflexionant sobre les seues vides. Henri té una cama lesionada, Gustave pateix d'agorafòbia i Philippe pateix desmais ocasionats per un tros de metralla allotjat en el seu cervell. La seua companyonia es torna tibant quan Gustave proposa un pla d'escapada?


Text
Gerald Sibleyras
Direcció
Tamzin Towsend
Intèrprets
Juan Gea
Luis Varela
Iñaki MIramón
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: