28 de març de 2021

Hi ha una sirena en el salò

Hi ha una sirena en el salò

Teatre per gaudir en familia

La fabulosa història de Marina, la xiqueta sirena

Marina no pot caminar. Però li encanta nadar. Des que va nàixer els seus pares l'acostaven ací, la portaven allà. Al bany, a dormir, a la muntanya? Fins que un dia la van portar a la piscina. Allí, Marina, es va sentir com una sirena. Res ni ningú li podia impedir moure's en llibertat. Cada setmana acudia a la piscina per a submergir-se en tirabuixons i mons submarins sense vincles. ?Hi ha una sirena en el salò? està basat en la història real de Valentina, una xiqueta de set anys del barri de Malilla. Una xiqueta amb AME, atròfia muscular espinal, una malaltia que li impedeix caminar, però alhora li dóna la força per a llançar-se a la piscina de la vida.


Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: