• fullslide2
    Horta

09 d'octubre de 2022

Horta

De Horta Teatre
Una proposta en la qual els espectadors se senten en l'escenari.

Horta és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més petits. Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en Horta, on els sentits i els nens seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o fer olor plantes.

Una experiència que combina la força de la narració oral a través de la màgia i la poesia dels recursos teatrals i escènics.

El camp és part de la nostra tradició i el nostre futur. Qui sap si els petits espectadors que vinguin avui a veure Horta seran els grans enginyers agrònoms del futur!


Direcció
Pau Pons
Intérprets
Joana Alfonso
Esther López
Durada
55min.

Preus

Preu únic 5€

+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: