16 d'octubre de 2021

Impulso

Impulso

Ballet flamenc José Porcel

Porcel llança a l'alt els cors i el colorit del flamenc més exquisit

L'impuls és una tendència humana que implica actuar moguts per una emoció sense que haja intercedit la raó. Els impulsos que sorgeixen en la soledat. Pensaments i desitjos que es creuen i que estimulen una reacció. És la necessitat d'actuar, que alguna cosa es transforme. Un temporal que sacseja el vell per a donar pas al nou. Un desig de canvi que no es pot expressar des de la lògica o la raó, és un desig pur, indesxifrable. Un desig que es mou com el foc, impredictible.

José Porcel


La trajectòria de José Porcel, dedicada a la dansa espanyola i el flamenc des dels seus inicis, s'ha forjat amb destacats noms d'artistes i companyies del nostre panorama nacional. Va començar ballant folklore andalús amb 13 anys i amb 16 iniciava els seus estudis amb el mestre Martín Vargas. Paco Romero, Isabel Quintero, Pedro Azorín i José Granero, són uns altres dels grans noms amb els quals Porcel va continuar la seua formació ja a Madrid. El salt professional el va donar en el Ballet de València en 1989. I dos anys després signava la seua primera coreografia, Te traigo al sur, Miguel, dirigida pel flamencólogo Fernando Torres i estrenada en el Teatre Principal d'Alacant. El Ballet Nacional d'Espanya figura com a important companyia de la seua trajectòria, on José Porcel va interpretar destacats rols en muntatges com Medea, Grito, Los Tarantos, Farruca y Danza y Tronío, entre altres, i va trepitjar escenaris de mig món. Les agrupacions dirigides per Rafael Aguilar i Antonio Márquez, van seguir en la carrera interpretativa de José Porcel, forjada en solitari des de 2001 i al capdavant de la seua pròpia companyia. Amb ella ha estrenat els espectacles Zincalé, Pies en la tierra, Sueños, Libre Albedrío, Lienzos y Espartaco.


Direcció
José Porcel
Direcció escènica
Quino Falero
Composició musical
Víctor Márquez "Tomate"
José Almarcha
Francisco Prieto
Lletres
Juan Fernández "Farruquito"
Coreografia
Inmaculada Aranda
Alfonso Losa
Jesús Carmona
Ana Morales
José Porcel
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.