iReality

Mago Dakris

03 de juny
03 de juny
  • fullslide2
    iReality

03 de juny de 2023

iReality

iReality

Mago Dakris

El nou espectacle de Dakris, el mag invisible

iReality és el nou espectacle de Dakris, El Mag Invisible, showman valencià que ha sigut guardonat amb diversos premis. En el seu espectacle, farà que redefinisques el teu concepte de la 'realitat'.

Alguna vegada has tingut la sensació de no saber amb seguretat si somies o estàs despert? Benvinguts a iReality, una simulació d'un món paral·lel en el qual les regles canvien. Un món en el qual coses com teletransportarse, desaparéixer o els viatges en el temps són possibles si coneixes els secrets.


Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.