Jandro - Descabellado

En la tele està bé, però en directe no ho oblidaràs

19 de novembre
19 de novembre

19 de novembre de 2023

Jandro - Descabellado

Jandro - Descabellado

En la tele està bé, però en directe no ho oblidaràs

Un dels mags més divertits i creatius del món

Jandro  (Mapi, El Hormiguero, Nada x aquí, Hipnotízame) acaba d'arribar de Las Vegas on ha guanyat per cinquena vegada consecutiva el prestigiós trofeu de màgia Fool Us. Ningú ha guanyat més que ell.

Jandro presenta el seu nou espectacle en el qual l'humor i la improvisació juguen un paper preponderant. Un xou molt boig, amb números inèdits, i amb idees molt diverses en el qual es mesclen números molt potents amb molt d'humor. Un espectacle que comprén des de grans il·lusions a màgia còmica molt visual on es produeixen molts riures entre el públic de totes les edats.

Una màgia diferent, divertida i fora del convencional, un xou diferent.Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: