24 de març de 2024

Jornada portes obertes

Jornada portes obertes

Dia mundial del teatre

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre el TAC obri les seues portes a la comunitat amb l'objectiu de conscienciar a la població de la seua importància per a l'intercanvi cultural i l'enriquiment de les cultures, per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.

El Dia Mundial del Teatre se celebra el 27 de març de cada any i va ser creat per l'institut Internacional del Teatre (ITI) l'any 1961. El seu principal objectiu és donar a conéixer el que representa el teatre per a la cultura a nivell mundial.


11.00h. Contacontes en inglés 'A taste of the moon', de Pauline Oyoo, per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. (Gratuït)
Descàrrega ací les invitacions per al contacontes
12.30h. Visita guiada a l'exposició 'Cargar la sombraamb l'artista Antonio Portillo Carbonell. (Gratuït)
18:55h. Lectura de manifest Dia Mundial del Teatre
19:00h. Espectacle 'Carta de una desconocida', companyia La Terreta. (Gratuït)
Descàrrega ací les invitacions per a Carta de una desconocida

CARTA DE UNA DESCONOCIDA


Una dona desconeguda

Un secret

Una carta

Una confessió...

"A ti, que nunca me has conocido..." Aquest és l'encapçalament de la confessió que escriu la protagonista de la novel·la de Stefan Zweig. Una dona, al costat del cadàver del seu fill, decideix escriure una carta a l'home que estima amb la finalitat de revelar-li un gran secret. Una confessió bella i dolorosa a parts iguals, melancòlica i alhora apassionada.

Quant pot estimar una persona sense que este amor siga correspost? Durant quant temps?

Carta de una desconocida ens ensenya que l'amor és una de les forces més intenses que existeixen encara que, a vegades, puga acabar per tornar-se nociva per a una mateixa.

 A TASTE OF THE MOON

Gaudir, jugar i aprendre anglés a través de compte compte. Pauline és tota una pionera en la narració de contes en anglés per a xiquets de totes les edats. Per a aquestes jornades de Portes Obertes Pauline ha triat el conte de 'A taste of the moon' per a xiquets entre 4 i 11 anys.


Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: