27 de març de 2022

Jornada portes abertes

Jornada portes abertes

Dia mundial del teatre

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre el TAC obri les seues portes a la comunitat amb l'objectiu de conscienciar a la població de la seua importància per a l'intercanvi cultural i l'enriquiment de les cultures, per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.

El Dia Mundial del Teatre se celebra el 27 de març de cada any i va ser creat per l'institut Internacional del Teatre (ITI) l'any 1961. El seu principal objectiu és donar a conéixer el que representa el teatre per a la cultura a nivell mundial.


11.00h. Contacontes 'El cofre de la igualtat', per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. (Gratuït)

Un cofre ple de contes, amb princeses que s'enfronten a dracs en lloc de quedar-es tancades a la torre; o que trien eles dobles mateixes el que volen fer amb els seues vinyes.

Contacontes en valencià. Entrada lliure fins a completar l'aforament.


12.30h. Inauguració de l'exposició 'En diálogo (Fragateiro/Femenía) col·lecció Per Amor a l'Art'. (Gratuït)

'En diálogo' és una mostra que confronta a dos artistes pertanyents a la col·lecció Per Amor a l'Art que naix amb la voluntat de compartir obres d'art de la fundació més enllà de les galeries del seu centre d'art, Bombes Gens (València). Una exposició que contraposa dues peces d'Inma Femenía (1985, Pego, Espanya) amb una de Fernanda Fragateiro (1962, Montijo, Portugal) totes dues artistes desenvolupen la seua pràctica artística des de l'abstracció, un dels eixos de la col·lecció Per Amor a l'Art al costat de la fotografia.


17:55h. Lectura de manifest Dia Mundial del Teatre (Nacho Diago)

18:00h. Espectacle 'Playtime. Nacho Diago'. (Gratuït)

Descàrrega ací les invitacions.


Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: