José Antonio y Federico

Una producció de Francachela Teatro

11 de desembre
11 de desembre

11 de desembre de 2020

José Antonio y Federico

Una producció de Francachela Teatro

No creus que amb el teu blau i el meu junts faríem una Espanya millor?

Francachela Teatre ens proposa una visió onírica i molt personal d'un racó desconegut de la nostra memòria històrica nacional a través de l'amistat clandestina de Federico i José Antonio.

Primo de Rivera i García Lorca es van conéixer al Madrid de 1935, pocs mesos abans de l'esclat de la Guerra Civil espanyola i de l'execució de tots dos.

Va haver una connexió immediata i van mantindre certa intimitat durant un temps. Com no podien ser vistos junts en públic, la seua relació es limitava a donar voltes en taxi per la capital, sempre amb les cortinetes baixades per precaució. S'havien de veure d'amagat perquè a cap dels dos li convenia ser vist amb l'altre. Què es van poder dir allí dins, en la proximitat del seient posterior d'un automòbil?


Text i direcció
Jacobo Julio Roger
Intèrprets
Isabel Caballero
Isabel Martí
Rafa Segura
Vicent Pastor

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: