19 de desembre de 2020

Juana

Juana

Aitana Sánchez Gijón

Aitana Sánchez Gijón en l'última creació de Chevi Muraday, premi nacional de dansa 2016

Juana explora els cicles del món, la naturalesa salvatge i profunda de la dona, el camí de tornada a casa.

Juana, la protagonista, és un nom que es repeteix al llarg de la història i que ha sigut el de moltes dones que ens han deixat el seu llegat històric, especialment pel que fa a les seues maneres de viure més enllà del que se'ls tenia predestinat pel seu gènere i època.

Amb textos de Juan Carlos Rubio i Marina *Seresesky, viatjarem a través de les vides de dones com La *Papisa Juana, Joana ?la boja?, Sor Juana Inés de la Creu o Juana d'Arc, els qui a més de compartir nom, han deixat en la nostra civilització els vestigis de la seua història, imatges d'apoderament femení que romanen com a referents en la memòria col·lectiva.


Intèrprets
Aitana Sánchez Gijón
Chevi Muraday
Egoitz Sánchez
Javier Monzón
Víctor Ramos

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.