01 de desembre de 2018

Juntos

Juntos

Qué significa ser normal?

Isabel viu, o millor dit, sobreviu, en un modest pis al costat del seu fill Miguel, un jove discapacitat, impulsiu i generós. La inesperada visita de la seua filla major, Sandra, absent des de fa més de deu anys, farà que les complexes relacions familiars es trontollin, arrossegant a tots ells en una espiral de tendresa, ironia i molt humor.

Una barreja riures i sentimentsen una fabulosa comèdia que aborda amb mestratge un tema candent: existeix lanormalitat? Estem preparats per a acceptar el diferent? Isabel viu al costatdel seu fill Miguel, un jove discapacitat, impulsiu i generós. La inesperadavisita de la seua filla major, absent des de fa anys, farà que les complexesrelacions familiars es trontollen, arrossegant a tots ells en una espiral detendresa, ironia i molt humor.


Intérprets
Kiti Mánver
Melani Olivares
Gorka Otxoa
Inés Sánchez

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: