LA BAMBOLLA DE JÚLIA

Maquinant Teatre

26 de desembre
26 de desembre

26 de desembre de 2019

LA BAMBOLLA DE JÚLIA

LA BAMBOLLA DE JÚLIA

Maquinant Teatre

Júlia és una xiqueta que s'amaga dins d'una bambolla de silenci, que pateix per com la tracten els seus companys a l'escola, per sentir-se diferent, per ser tractada d'una manera que no arriba a entendre. Però Júlia també somia, somia i pinta. I és en l'art de la pintura on trobarà l'eixida i la paraula que necessita per a poder ser lliure i trobar el seu lloc.

La bambolla de Júlia tracta el tema de l'assetjament a l'escola a través dels ulls d'una xiqueta, amb una dramatúrgia en la qual conviuen la tendresa, la cruesa, l'art i el sentit de l'humor.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.