La cantante calva

Adriana Ozores, Fernando Tejero, Joaquín Climent, Carmen Ruiz

08 d'abril
08 d'abril

08 d'abril de 2018

La cantante calva

Adriana Ozores, Fernando Tejero, Joaquín Climent, Carmen Ruiz

?La cantante calva? és l'obra culmen del teatre del segle vint i una de les obres més representatives de l'anomenat teatre de l'absurd. Una gran comèdia que és en si mateixa una gran tragèdia. Així la va qualificar el seu autor, encara perplex per escoltar els riures del públic de París en la nit de l'estrena. Una obra d'àmplia visió de futur que va nàixer a partir de les sentències reveladores d'un manual per a aprendre anglès i que revelen el nostre automatisme col·lectiu, una obra que a través dels seus contrasentits és un fidel reflex de les societats modernes i mostren l'absurd de les nostres accions que omplen el nostre dia a dia.


Luis Luque
Eugène Ionesco
Adriana Ozores
Fernando Tejero
Carmen Ruiz
Joaquín Climent
Helena Lanza
Javier Pereira
Durada
75min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Web oficial La cantante calva 
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: