08 de maig de 2022

La clau màgica

La clau màgica

De OFF Artes Escénicas

Premi Broadway World Spain 2021 al millor musical infantil

Encara que Guille recorda que, de xicotet, li encantava llegir, alguna cosa ha passat amb l'arribada de l'adolescència que li ha fet apartar-se de la lectura. Per què se sent incapaç de llegir una sola línia? Què ha ocorregut en la seua vida perquè declare la guerra als llibres?

La llave mágica és abans de res un viatge entendridor cap a aqueixes vivències que a vegades ocultem en el més profund de la nostra consciència. Es tracta d'una aventura fascinant, en la qual Guille, descobrirà fins a quin punt els records del passat són importants en la seua vida present. Amb música original de Víctor Lucas, coreografies de Toñi B. Forascepi i text de Mamen Mengó i Víctor Lucas, el nostre protagonista emprendrà un camí apassionant, guiat pels personatges fantàstics que habiten en la seua consciència, que l'ajudaran a valorar la importància dels records i, sobretot, el perquè dels oblits.


Direcció
Mamen Mengó
Víctor Lucas
Composició musical
Víctor Lucas
Intèrprets
Ana Conca
Pau Vercher
Yeray Varo
Durada
70min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: