07 d'abril de 2024

La Ratonera

D' Agatha Christie

Una nova versió dirigida per Ignasi Vidal

Aquest clàssic de misteri torna renovat en aquesta nova versió dirigida per Ignasi Vidal.

Basada en la famosa novel·la de Agatha Christie '3 ratones ciegos', 'La Ratonera' combina en aquesta versió la potència i la intensitat del teatre, amb un esperit transgressor inspirat en les noves narratives que ens arriben des del cinema, la literatura i les més recents produccions teatrals. Després de més de 71 anys d'exhibició continua al West End londinenc i representada a més en més de 90 països, s'ha convertit en l'obra no musical més vista del món.

Per al seu director, Ignasi Vidal, ha suposat tot un repte artístic posar sobre les taules aquesta versió renovada del títol més longeu de la història del teatre, que s'ha convertit en totes les seues versions en èxit de públic i taquilla. A través d'un llenguatge actual, cerca aconseguir l'agilitat a través d'una estructura moderna sense canviar ni el caràcter, ni el fons d'aquesta funció llegendària, un dels majors reptes als quals s'ha enfrontat al llarg dels anys. La seua intenció és atrapar a l'espectador i fer-los viure el terror i el nerviosisme que senten els propis els personatges.

Descàrrega ací el programa de mà de La Ratonera


Autor
Agatha Christie
Direcció
Ignasi Vidal
Ajudant de direcció
Paula Braguinsky
Intèrprets
Rebeca Valls / Lara Salvador
Jordi Ballester
Lola Moltó
Ferrán Gadea
Àngel Figols
Diego Braguinsky
Vanessa Cano
Bruno Tamarit
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: