La tia Visantica

Dotora professional

15 de juny
15 de juny

15 de juny de 2024

La tia Visantica

La tia Visantica

Dotora professional

Humor valencià... d'Albal!

Monòleg en valencià

'La tieta' anirà a l'ambulatori i compartirà amb el públic les seues experiències més còmiques tant sent atesa presencialment com per telèfon. Serà diagnosticada i viurà una experiència surrealista durant la qual s'assabentarà que no ha sigut convidada a un esdeveniment familiar important. 

Aquest esdeveniment es produirà després d'un breu descans on ella apareixerà vestida per a l'ocasió i comptarà als presents tot l'esdevingut en ell. 

El xou està ple de sorpreses, de situacions quotidianes i de música, perquè algun altre temaso Visantiquer es cola en l'espectacle, que durant quasi hora i mitja farà riure a l'espectador! I tot per descomptat, EN VALENCIÀ DE POBLE! 


Durada
60min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.