La transfiguración del mastodonte

Amb Asier Etxeandia

18 d'octubre
18 d'octubre

18 d'octubre de 2020

La transfiguración del mastodonte

Amb Asier Etxeandia

Energia en estat pur per a sacsejar al públic amb música i plaer.

Mastodonte és el projecte musical liderat per Asier Etxeandia i Enrico Barbaro que ha vist la llum en forma d'àlbum conceptual sacsejant el nou panorama musical.

"La Transfiguració del Mastodont" és un viatge emocional en forma de concert, com l'anatomia d'una vida, amb les seues diferents etapes, actes que conformen les seues cançons, èpiques i rotundes. Un viatge conceptual a través de la vivència d'un ésser humà, des d'una vida anterior al seu naixement, passant per la infantesa, adolescència, el descobriment de la passió i l'amor, la maduresa, la pèrdua, el perdó i la mort i serena acceptació dels seus errors.

La cerca de com ser un mateix fins al final, sense reserves.


Autors
Asier Etxeandia
Enrico Barbaro
Intèrprets
Asier Etxeandia
Enrico Barbaro
Ivan Prada
Pino Rovereto

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: