Las 4 estaciones

Vivaldi versus Chaplin, Hitchcock... o Vivaldi i el canvi climàtic

09 de juny
09 de juny

09 de juny de 2019

Las 4 estaciones

Las 4 estaciones

Vivaldi versus Chaplin, Hitchcock... o Vivaldi i el canvi climàtic

Una vetlada afable amb música en un foodtruck d'horticultura gastronòmica... Un esdeveniment imprevist, un 'musicidi', farà que els músics-xefs es vegen embolicats en un desenfrenat discórrer dels esdeveniments de gag en gag. Ningú té clar qui ha sigut el causant alhora que tots creuen haver sigut ells; única solució: desfer-se del cos abans del final del concert. Al mateix temps, la música de Vivaldi provocarà estranys canvis en les hortalisses alhora que fenòmens meteorològics impossibles en un recinte tancat. Una estrambótica trouppe que viatja en un original foodtruck!!


Intèrprets
Teatro Che y Moche
Idea i direcció
Joaquín Murillo

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: