• fullslide2
    Las bodas de Fígaro

21 d'abril de 2018

Las bodas de Fígaro

Las bodas de Fígaro

W.A. Mozart

Una adaptació per gaudir en família de la coneguda òpera de Mozart, que ens explica la història de Fígaro, un valent i intel·ligent servent del comte de Almaviva que està il·lusionat per les seues properes noces amb Susanna. Però les intencions del comte no deixaran que aquesta jornada sigui del tot tranuil·la, ja que el comte també està enamorat de Susana. Fígaro, Susana i la comtessa idearan un pla per deixar al comte en evidència i aconseguir finalment el seu objectiu: les noces que estava prevista. A més, igual que Fígaro i Susanna, altres personatges com Cherubino i Barbarina, Marcellina i Bartolo i el Comte i la Comtessa, també manifestaran el seu amor.


Adaptació i selecció musical
Miguel Ángel Orts
Direcció d'escena
Emilia Onrubia
Direcció musical
Franciso Melero

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.