• fullslide2
    Las bodas de Fígaro

25 de febrer de 2023

Las bodas de Fígaro

Una de les grans òperes de la història

Una de les obres més importants de Mozart

Camerata Lírica presenta aquesta arxiconeguda òpera bufa de W. A. Mozart i llibret de Da Ponte, inspirada en la trilogia de Pierre Beaumarchais, "Les noces de Fígaro", òpera en quatre actes, va ser composta entre 1785 i 1786 i estrenada l'1 de maig de 1786 a Viena, sota la direcció del mateix Mozart. Aquesta obra serà el començament de la relació entre Mozart i Da Ponte, que donarà com a fruit òperes tan reeixides com "Don Giovanni" i "Così fan Tutte"

"Le Nozze di Figaro" o "Les noces de Fígaro", és una de les òperes més representades en els grans teatres al llarg de la història; és alhora una de les més importants composicions del gran geni de Mozart, una hilarant obra que transcorre al Castell del Comte de Almaviva, prop de la ciutat de Sevilla; carregada de malifetes amoroses la trama de les quals culmina amb les #feliç noces dels seus protagonistes.

Una posada en escena costumista amb l'Orquestra Camerata Lírica amb Virgil Popa a la batuta.


Direcció artística
Rodolfo Albero
Direcció Musical
Virgil Popa
Durada
140min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.