29 d'abril de 2018

Lo mejor de Yllana

Lo mejor de Yllana

Yllana, 25 anys de provocació i rialles

2016 va ser un any molt especial per Yllana. Van complir 25 anys! I des de llavors ho estan celebrant com millor saben fer-ho, amb un nou espectacle: Lo mejor de Yllana, que repassa sobre l'escenari els grans moments de la trajectòria de la companyia amb una selecció dels millors sketches dels seus espectacles.

Lo mejor de Yllana és un desternillante xou que farà realitat el desig dels fans de Yllana de gaudir en un mateix espectacle dels gags més divertits de la companyia en aquesta cambra de segle.


Idea i direcció
Yllana
Intèrprets
Fidel Fernández
Juan Ramos
Luis Cao
Juanfran Dorado

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: