Luis Piedrahita

Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas

15 de desembre
15 de desembre

15 de desembre de 2018

Luis Piedrahita

Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas

Aquesta vegada el polifacètic artista vol pujar-se a l'escenari per demostrar que només es viu una vegada i que és aquesta. Molta gent diu "solament es viu una vegada, quines ganes tinc que arribi!" Error! Aquest espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel: un lloc en el qual anem a estar poc temps i hem de portar-nos tot el que puguem.

Luis ens mostra les nostres misèries diàries perquè riguem d'elles. El seu humor recognoscible i quotidià ens ensenya a desactivar l'enveja, l'egoisme, la desconfiança. Luis construeix un món en el qual totes aquestes misèries segueixen existint, però lluny de generar sofriment i coïssor, deslliguen les riallades més alliberadores. Luis Piedrahita reflexiona sobre les esponges de bany, les neveres, els ascensors, les esperes, els hotels... Luis troba motius per a la reflexió en cadascun d'aquests temes i un paral·lelisme inevitable amb l'ànima humana. Luis ens convida a acompanyar-li durant hora i mitja de xou, de riures i emocions, aconseguit tot això sense més artificis que la seua personalitat, la seua veu i el seu cos. Stand up comedy genuí.

No volem ocultar que d'aquest espectacle s'ha dit que és una de les obres més enginyoses, brillants i poètiques del segle XXI. El que sí volem ocultar és que va ser el propi Piedrahita el que ho ha dit.


Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: