Mamma Àfrica | TAC Catarroja

27 de juny de 2021

Mamma Àfrica

Mamma Àfrica

Amores Grup de Percussió

Aquesta proposta didàctica naix de la investigació de la tradició oral, la paraula i la música popular d'Àfrica, y centra la mirada en un poble que utilitza les arts com a funció social i lúdica, com a riquesa i patrimoni de la comunitat. Es mostraran més de 40 instruments de percussió i s'escoltarà música tradicional africana que ha influït en les músiques populars, en la clàssica i fins i tot en les més contemporànies. Els textos i audiovisuals de l'espectacle estan inspirats en llibres com "Wangari y los árboles de la paz" (basat en la biografia del Premi Nobel de la Pau 2004) i en "Mis cuentos africanos" de Nelson Mandela (Premi Nobel de la Pau 1993), entre altres. 


Percussió
Ángel García
Pau Ballester
Jesús Salvador "Chapi"
Actriu
Lara Salvador

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.