Mandarina i els pirates

I si una xiqueta tinguera una gran idea per a vèncer als pirates?

02 de febrer
02 de febrer

02 de febrer de 2019

Mandarina i els pirates

Mandarina i els pirates

I si una xiqueta tinguera una gran idea per a vèncer als pirates?

I si el món fóra una gran bola d'aigua plena d'illes de vaixells? I si una xiqueta tinguera una gran idea? I si els majors l'escoltaren? 'Mandarina i els pirates' és la història d'un poble que una i mil vegades és assetjat pels pirates; una i mil vegades els seus habitants refan les seues cases amb resignació per a tornar a començar; una i mil vegades debaten sobre com enfrontar-se als pirates, sempre opten per la força, i per descomptat, mai vencen. Fins que un bon dia apareix una xiqueta amb una idea, una gran idea, les seues amig@s la recolzen i amb astúcia aconseguiran vèncer als pirates.

Espectacle recomanat per públic familiar i a xiquets a partir de 5 anys.


Intèrpret
Ventura Cano
José Olmos
Mado Vidal
Autora
Mado Vidal
Companyia
Yo, mí, me con mua
Mùsica
Miroslava Gaidarenko

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.