16 de juny de 2019

Mandíbula afilada

Juan i Laura. Laura i Juan

Dues formes d'entendre la vida, i d'enfrontar-se a ella. Juan i Laura són pols totalment oposats. I, com no, s'estimen.

Es van conèixer en l'institut, i ara, en una crisi eterna dels 30, tornen a trobar-se, i durant una nit se succeeixen els records i els somnis, especialment aquells que no es van complir, mentre l'espectador passa de la riallada a la reflexió: hem crescut massa ràpid? O no hem crescut en absolut? Som xiquets amb roba d'adults? O adults que cerquen desesperadament tornar a ser xiquets? Aquesta vida són somnis, i riures, i plors, i silencis, i mirades, i amor, i falta d'amor, i excés d'amor, i amor impossible.


Intèrprets
Jon Plazaola
Noemi Ruiz
Direcció
Mario Hernández
Text
Carles Alberola

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: