Margarida

Un cant a la llibertat

03 de desembre
03 de desembre

03 de desembre de 2022

Margarida

Un cant a la llibertat

Premie Text dramàtic Federico García Lorca de la UGR

Eixir-se de la norma, dels estàndards admesos per aquesta societat, no és fàcil. Vivim envoltats d'etiquetes, des del mateix moment en el qual naixem tenim ja la nostra caixa preparada i qualsevol intent d'eixir d'ací pot arribar a ser traumàtic. Constantment som jutjats per la nostra manera de vestir, de sentir, d'estimar, d'expressar-nos. Ho vivim des de xicotets amb l'assetjament dels nostres companys per qualsevol motiu ja siga l'aparença física, la timidesa, l'ésser bo en els estudis... qualsevol excusa és vàlida per a menysprear i fer el buit a algú. Ser un mateix no és fàcil i és més complicat quan t'ixes completament de la norma.

El 28 de juliol de 1460, en la plaça del Mercat de València es va executar a una persona. Es deia així mateixa Margarida Borrás, encara que el seu nom de naixement era Miguel. El seu delicte: sentir-se dona.

Margarida va ser executada i oblidada durant segles. El seu nom va desaparéixer afonant-se com una gota de sang en la mar, però ressorgeix amb més força que mai per a pertànyer ara a un nou ser, Miguel. Margarida es presenta com un diàleg a través dels temps, un diàleg entre el passat i el present, entre el dolor i l'èxtasi, entre el plor i el somriure.


Autor
Rubén Rodríguez Lucas
Dirección
Pablo Sanchis
Intèrprets
Paula Santana
Andrés Espí
Durada
75min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: