18 de desembre de 2021

Maria del Mar Bonet & Borja Penalba

Maria del Mar Bonet & Borja Penalba

En concert

Amb més de 50 anys en els escenaris la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet ens presenta un àlbum testimoni, per fi, de la seua fèrtil entesa amb la guitarra i la veu del músic valencià Borja Penalba. 'Maria de la Mar Bonet amb Borja Penalba' és la producció conjunta d'aquests dos músics, resultant dels concerts que han oferit durant aquests últims anys.

El disc, gravat en directe en els recitals en el Teatre Micalet de València el setembre passat, capturen una Maria de la Mar Bonet en plenitud i en rencuentro del seu fons com a trobadora associant una vegada més a València amb el temps de llum i primavera. Populars cançons de Maria de la Mar al costat de Borja Penalba i la indispensable aportació del versàtil percussionista Antonio Sánchez, brinden una proposta compenetrada, esplèndida i singular.Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.