Mi primera vez

Basat en My First Time de Ken Davenport

08 de juny
08 de juny

08 de juny de 2024

Mi primera vez

Basat en My First Time de Ken Davenport

Et recordes del lloc, el dia i la persona? Que serà d'ell, o d'ella? 

El fenomen teatral que ja va captivar a milers d'espectadors fa 15 anys arriba en la seva versió 2.0.

Basat en My First Time de Ken Davenport es va convertir des de la seva estrena en un dels majors èxits del Off-Broadway. Més d'1 milió de persones han gaudit d'aquest espectacle a tot el món.

4 actors, 40.000 històries, i una d'elles pot ser la teva. Escenes curtes, hilarants, un ritme frenètic on quatre actors ens fan reviure les primeres experiències sexuals escrites per gent del carrer, com tu i com jo. Experiències de tota mena: franques, surrealistes, delirants, veraces, incòmodes, tontorrones, entranyables, divertides, tímides, maldestres, sensuals, absurdes...

Mi Primera Vez està basada en els testimoniatges que milers de persones van fer en la pàgina web www.myfirsttime.com en la qual se'ls convidava a comptar la seua primera experiència sexual i va ser adaptada al teatre pel productor estatunidenc Ken Davenport.


  Idea original i dramatúrgia
  Ken Davenport
  Direcció
  Gabriel Olivares
  Intèrprets
  Rebeca Valls
  Àngel Fígols
  Paula Braguinsky
  Jorge Valle
  Durada
  80min.

  Preus

  Pati de butaques 18€
  Amfiteatre 15€
  Amfiteatre alt 5€
  +Despeses de gestió 1€ online

  Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

  Descomptes

  DESCOMPTES GENERALS:
  25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
  20% dte. Estudiants
  10% dte. Carnet Jove

  GRUPS:
  10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
  20% dte. Grups a partir de 20 persones

  +info i reserves de grups: 96 353 61 13.

  Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.