06 de març de 2021

Mulán, un nuevo musical

Mulán, un nuevo musical

Teatre per a la Infància i la Joventut

Honor, Valor, Lleialtat 

La companyia de Row presenta un musical per a tota la família basat en la llegenda de Mulán. Tots coneixem la història d'esta valenta jove nascuda a la Xina, que decideix lluitar contra l'exèrcit dels Huns fent-se passar per home per salvar la vida del seu pare. El que no coneixem encara són les sorpreses i les aventures que Mulán viurà al costat dels nous personatges d'aquest musical, que malbaraten diversió entre els joves i adults.

Un musical original carregat d'efectes visuals i números musicals en els quals tant el valor, com la lleialtat i l'honor seran els ingredients fonamentals.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: