NAUTILUS. 20000 llegües de viatge submarí

Teatre per a la Infància i la Joventut

02 de gener
02 de gener

02 de gener de 2021

NAUTILUS. 20000 llegües de viatge submarí

NAUTILUS. 20000 llegües de viatge submarí

Teatre per a la Infància i la Joventut

Millor Proposta Original Feten 2020 

El capità Nemo aprecia la mar més que a la seua pròpia vida. Nemo viu a bord del Nautilus, un submarí secret que recorre els oceans de tot el món, lluny de tot i de tots. Però des de fa un temps, el capità observa que els bancs de coral s'han convertit en muntanyes de fem, els peixos en bosses de plàstic, i les prades de posidònia en abocadors aquàtics. La vida marina està en perill i Nemo recluta al professor Aronax, a qui portarà a un viatge per a mostrar-li els secrets d'aqueix món fascinant amenaçat per la contaminació humana.

"Nautilus" és una versió de la clàssica novel·la d'aventures amb una lectura actual, compromesa i ecologista. En resum, la història que contaria Jules Verne hui dia.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: