03 de juliol de 2022

Notas al margen del caos

Notas al margen del caos

Quinteto Casulana

El programa Notas al margen del caos se centra en dues compositores (Gubaidulina i Bacewicz) que tenen en comú haver coincidit en part la seua activitat compositiva en el període històric de la guerra freda, en el qual les circumstàncies polítiques i socials van afectar de manera especialment intensa al fet creatiu. Indaga els senderes recorreguts en la cerca d'aquestes dues compositores per l'espai de llibertat en la creació, en la cerca d'un camí propi.

El Quinteto Casulana sorgeix de la iniciativa d'un grup de dones músiques, procedents de l'àmbit simfònic i la docència. El seu nom ret homenatge a la figura de Maddalena Casulana, una de les primeres dones compositores que va tindre música impresa i publicada en la història de la música occidental.

Les seues components són integrants de l'Orquestra de València, la Orchestra della Magna Grècia de Taranto i professores dels conservatoris de música de València; i ofereixen un repertori que va des del classicisme a la música contemporània. Un dels objectius perseguits per totes les seues components és la recuperació i difusió de la música escrita per dones compositores, portant en el seu repertori, entre altres, obres de Sofia Gubaidulina, Gracyna Bacewicz, Mel Bonis, Louise Heritte-Viardot o Louise Farrenc.


Intérprets
Quinteto Casulana

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.