18 de gener de 2020

Orquesta Sinfónica Esmar

Orquesta Sinfónica Esmar

Amb la direcció del mestre José Antonio Montaño

L'orquestra Esmar està formada per alumnes de l'Escola Superior de Música d'alt rendiment ESMAR. Els nostres alumnes en cada concert tenen l'ocasió de ser dirigits per grans directors del nostre panorama actual musical, enriquint-se de la saviesa i experiència de cadascun d'ells. En aquest cas comptem amb la direcció del mestre Don José Antonio Montaño, que ve desenvolupant una reeixida i versàtil carrera en teatres i auditoris de prestigi internacional a través de tots els gèneres, abastant un extens repertori que va des d'un primer barroc fins a estrenes contemporànies absolutes.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: