Perduts entre dinosaures

Una fantàstica aventura

13 d'octubre
13 d'octubre

13 d'octubre de 2019

Perduts entre dinosaures

Perduts entre dinosaures

Una fantàstica aventura

Un científic, la seua filla, un aventurer, un ou... i va sorgir la vida. Dinosaures vius! 

Sara, una jove intrèpida i amant de la naturalesa, propietària d'un vaixell d'esbarjo amb el qual es guanya la vida passejant a turistes, ix sola una vesprada al mar amb la seua embarcació i una tremenda tempesta fa que perda el control del vaixell i es veu arrossegada fins a una illa perduda on viuen dinosaures...

Dinosaures creats amb l'última tecnologia hidràulica, acústica i elèctrica i controlats per tres especialistes en animatron, que deambularan per l'escenari i pel pati de butaques. Viu-ho en família!

Espectacle en valencià.
Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.