Puertas Abiertas | TAC Catarroja

05 de febrer de 2021

Puertas Abiertas

Puertas Abiertas

Teatre Nacional

Confessions i mentides protagonitzades per CAYETANA GUILLÉN CUERVO i AYOUB EL HILALI

"Puertas abiertas" reflexiona sobre la por i el terrorisme islamista. Ambientada en un París immers en el caos, ja que diverses bombes han esclatat provocant desenes de morts, la policia ha tancat la ciutat i els carrers estan tallats, el transport públic no funciona i s'ha imposat el toc de queda. Davant el col·lapse generat, els veïns del centre de la ciutat obrin les portes de les seues cases i conviden a passar la nit a aquells que s'han quedat atrapats als carrers sense poder tornar a les seues respectives llars. Això mateix és el que fa Julie, qui obri el seu apartament als necessitats, però fins a la seua porta s'acosta un jove d'origen magrebí ple de misteri i interrogants. La seua bona fe li fa enfrontar-se als seus propis prejudicis enmig d'un moment on dues grans comunitats socials es troben enfrontades. Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: