25 de març de 2023

Quién está mirando

Quién está mirando

No sempre coneixem a tots els que estan en la nostra mateixa plataforma de streaming

És possible que coneguem més als personatges que salen en les sèries, que a la gent que volem?

Lluís i Tina, actors i productors, preparen un sopar a la seva sala de cinema privada, per a veure el primer capítol de la nova temporada de la seva sèrie favorita. Han convidat a David i Conxa, una parella amb la qual comparteixen la professió, un passat i una plataforma de streaming, que ells sàpiguen...

Lluís és l'exmarit de Conxa, amb qui va tenir un fill, encara que en divorciar-se, gràcies a la seva bona relació, van pactar custòdia compartida i van continuar compartint Netflix.

La vetllada no començarà tan bé com esperaven, perquè Lluís, malalt de la tecnologia, ho té tot connectat a la pantalla de cinema, telèfon, ordinador, tauleta, fins i tot l'intèrfon per on, sense voler, veuen la conversa prèvia a entrar dels seus convidats. Encara que en escoltar les crítiques que reben estan a punt d'anul·lar el sopar, finalment decideixen jugar amb tota la informació obtinguda i seguir endavant, ja que a part de veure la sèrie, tenen altres interessos amagats i el que han presenciat els pot ajudar a obtenir-los.

Mentre sopen, esperant que comenci la sèrie, descobreixen en la seva plataforma compartida, que existeix un perfil del qual desconeixen la identitat real. Els quatre es burlen, a causa dels seus gustos infantils, no obstant això, els crida l'atenció el gran interès als documentals de caire sinistre. La curiositat els porta a voler desemmascarar la identitat d'aquest perfil, emportant-se una gran sorpresa.
Una comèdia on mitjançant les sèries es tractaran temes actuals amb els quals pots no estar gens d'acord amb els teus amics. Amics que realment són amics? O només ens mouen els interessos? És possible que coneguem més als personatges que salin en les sèries que a la gent que volem?

Sí.

En sèrie?

En seri


Actualment, un dels temes de conversa obligatoris reunions de coneguts i desconeguts, es parlar de la serio que estàs seguint, a la qual estàs enganxat, quins somni tus personatges favorits. Els gustos por elles uneixen o desuneixen, s'un fet, però tots preguntem: Que seriós estàs mirant? Les plataformes que utilitzem permeten diferents usuaris simultanis, que por por suposada, trien els continguts individualment i moltes garrofes, per a reduir despeses de la subscripció, es comparteix con més gent. D'aquesta manera, un usuari pot tenir varis perfiles utilitzats por diferents familiars, amics, companys de treball, veïns, una ex parella, fins i tot algú con qui ni et parles, però no t'has atrevit a donar-ho de baixa. Aquí s'on comença la gran trama. Si tu no ets l'administrador, no sempre coneixem a tots els que estan en tu mateixa plataforma de streaming.

A qui pertany el número que no coneixes? Qui s'amaga darrere d'aquest perfil? Descobrir-los et repeteix una vegada i una altra, la famosa frase: La realitat supera a la ficció.


Autora
Mónica Pérez
Intèrprets
Josep Ferré
Mónica Pérez
Esther Soto
Jordi Ríos
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: