Riures fora de l'armari

Stand Out Comedy

02 de desembre
02 de desembre

02 de desembre de 2023

Riures fora de l'armari

Riures fora de l'armari

Stand Out Comedy

Les Germanes Pintoresque, Ferrxn, Pam Demia i Sil de Castro.

Riures fora de l'armari és el nom que pren el "Stand Out Comedy" de Riures en valencià, espectacle pioner que mostra tota la versatilitat creativa vinculada als artistes valencians que treballen contingut LGTBIQ+. 

El segell de comèdia "Riures" ha desenvolupat un espectacle on es barregen monòlegs còmics amb contingut LGTBIQ+ en valencià i la disciplina artística del drag queen amb les dues presentadores més carismàtiques de la terreta, les Germanes Pintoresque, Ferrxn i Pam Demia. Junt amb elles, Sil de Castro (còmica en el canal Comedy Central i cabaretera habitual del Molino de Barcelona) i el creatiu multisdisciplinari Lluís Mosquera, pujaran a l'escenari amb una proposta que barreja comèdia, música, cabaret i drag.

Després de dos temporades de gira l'espectacle interdisciplinari, que naix de l'activisme, el cabaret i l'humor, de la necessitat d'unir la lluita del col·lectiu i la lluita per la ruralitat i la nostra cultura, Riures fora de l'armari arribarà al TAC de Catarroja el 2 de desembre.Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.