Rob

Un espectacle que arriba al cor

19 de febrer
19 de febrer
  • fullslide2
    Rob

19 de febrer de 2023

Rob

Un espectacle que arriba al cor

Recomenat per a públic familiar

Quan Rob es va pujar a aquest vaixell no sabia que mai arribaria al seu destí. O tal vegada, el destí, li tenia reservat aquest lloc. Una illa en la qual l'única cosa que trobarà serà a si mateix.

Quan la vida va a la deriva, és difícil saber quin és el nostre port. I mentre venen a rescatar-nos, la imaginació es converteix en el nostre únic bot salvavides.

Estimat públic, gràcies per venir a acompanyar a Rob en la seva solitud. Però no li cridin, no li cridin, no els podrà escoltar. Ja que la seva illa encara que sembla que està fora, en realitat, està en el seu interior. Així que, relaxin-se, asseguin-se i bon naufragi.


Text
Lucía Aibar
Victoria Mínguez
Ramón Ródenas
José Puchades
Direcció
José Puchades
Intèrpret
Ramón Ródenas
Durada
60min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.