• fullslide2
    Tenda

16 de desembre de 2022

Tenda

Tenda

Pop rock valencià

Tenda no és un grup de rock fàcilment classificable o a què li vaja bé posar-se una etiqueta a l'ús. Guanyadors dels Premis Ovidi 2020 en la categoria de grup revelació, Tenda compta ja amb un disc debut de nom homònim al mercat i amb un segon projecte que va veure la llum el 29 d'octubre de 2021:Última generació(n).

Una colección de cançons que neixen del rock i del pop i que conformen una sonoritat plena amb varietat de distorsions, melodies de guitarra elèctrica i ritmes que combinen amb una veu melòdica, clara i nítida.Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.