Trash!

Yllana & Töthem

10 de novembre
10 de novembre

10 de novembre de 2024

Trash!

Yllana & Töthem

Un espectacle de percussió i diversió per a tots els públics

Producciones Yllana i Töthem s'uneixen per a donar lloc a 'Trash!', un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l'humor. Es desenvolupa en un centre de reciclatge de fem, on quatre imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles que arriben al lloc, fent-nos reflexionar sobre l'excés de consumisme de la nostra societat. Bombones de butà, paraigua, pilotes, caixes d'eines, botzines, bosses de fem... Qualsevol element que cau en mans d'estos operaris, és transformat en vistosos números musicals plens d'enginy i humor. Ves amb compte! El seu eixelebrat talent és contagiós.


Direcció artística
David Ottone
Intèrprets
Bruno Alves
Frank Mark
Gorka González
Miguel Ángel Pareja
Felipe Dueñas
Durada
80min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: