Tria Catarroja

Tries tu. Programes tu

Tu decideixes part de la programació de l'Auditori. Obrim el TAC a la participació ciutadana i et convidem a triar els espectacles que t'agradaria veure el proper trimestre. Entra i tria entre les nostres propostes: espectacles familiars, ballet, teatre de companyies valencianes, cinema, monòlegs i música.


Tria entre les nostres propostes fins al 22 de febrer


Quin d'aquests tres monòlegs t'agradaria veure el 25 de març a 'Les nits a La Tramoia'?

LAURA DEL VAL

'De Burgos también se sale', un monòleg on per fi podreu conéixer a un altre burgalés que no siga el Cid Campeador.

MARTA CASIELLES

'No lo aparento', un anàlisi i síntesi sense pèls en la llengua, i segons l'època, en cap lloc. La vida és una font inesgotable de chistecitos.

PATRI MUÑÓZ

¡Femininity', un monòleg de comèdia biogràfic, honest, fet amb afecte i bon rotllo perquè rigues de principi a fi.

Quin d'aquests tres monòlegs t'agradaria veure el 1 d'abril a 'Les nits a La Tramoia'?

ARNAU SOLER

'Paga el alquiler', un espectacle d'estand up comedy creat per Arnau Soler amb la intenció única i exclusiva d'abonar mensualment uns diners a la persona que li renda el seu pis a València.

EDEN SERRANO

Un xou en el qual Eden ens ofereix reflexions sobre l'amor, les relacions de parella, l'educació dels fills, deixar un treball... Fins i tot els seus complexos i les seues inseguretats més profundes.

PITER PARDO

'Liándola Pardo', un dels xous més particulars, vertiginosos i interactius que existeixen... o no... humor pardo-quier!

Quin d'aquests tres espectacles de música t'agradaria veure el 6 de maig a 'Les nits a La Tramoia'?

ANA ZOMEÑO

Cantautora i compositora de folk/pop amb una gran projecció de l'escena valenciana. El seu últim treball fora nominat al millor àlbum d'artista revelació dels premis Carles Santos.

CATIANA

Actualment continua la seua preparació musical amb diversos professors de cant i piano (clàssic i modern), i grava el seu primer disc (compost i escrit per ella), en l'estudi del seu pare, amb la col·laboració de grans músics de l'escena espanyola.

VIVA TIRADO

Viva Tirado és el nom artístic que utilitza Noelia Sayas Simón per a donar a conéixer la seua música i lletres. Compositora, cantant i guitarrista d'aquest projecte.