Tria Catarroja

Tries tu. Programes tu

Tu decideixes part de la programació de l'Auditori. Obrim el TAC a la participació ciutadana i et convidem a triar els espectacles que t'agradaria veure el proper trimestre. Entra i tria entre les nostres propostes: espectacles familiars, ballet, teatre de companyies valencianes, cinema, monòlegs i música.


Tria entre les nostres propostes fins al 20 de juliol


Quina d'aquestes tres obres de teatre per a la infància i la joventut t'agradaria veure el 30 d'octubre en el TAC?

FEDERICO

Un espectacle familiar sobre l'univers de Lorca on la fantasia lorquiana cobra vida a través de la posada en escena, la poesia, els elements escènics i la música.

VOLCÁN AZUL

Volcán azul és un espectacle per a la primera infància, una peça de teatre pròxim, sense text, on el so, el gest, els objectes i la poesia visual, viatgen junts per a descobrir la mirada del públic més infantil.

DESHIELO

Una anomenada a la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Desgel parla del viatge, de les solucions personals davant el canvi climàtic i la deterioració del nostre ecosistema.

Quin d'aquests espectacles de companyies valencianes t'agradaria veure el 3 de desembre al TAC?

MARGARIDA

Margarida conta la història de Miguel, un adolescent que descobreix a Margarida Borràs, dona trans a la València medieval, i la seua lluita per la llibertat.

LA SUERTE

La suerte és la construcció d'un relat sobre la vida íntima d'una parella de dos homes que desitgen adoptar i ho fan.

LA CONFIANÇA

La confiança és una peça que ens parla amb força de dues violències: L'obstètrica, classificada com l'última frontera de la violència de gènere i la violència social.