Tria Catarroja | TAC Catarroja

Tria Catarroja

Tries tu. Programes tu

Tu decideixes part de la programació de l'Auditori. Obrim el TAC a la participació ciutadana i et convidem a triar els espectacles que t'agradaria veure el proper trimestre. Entra i tria entre les nostres propostes: espectacles familiars, ballet, teatre de companyies valencianes, monòlegs i música.


Tria entre les nostres propostes fins al 22 de setembre.


Teatre infantil en valencià 10 de novembre

GÜELA GÜELA

Una història carregada de diversió, humor i música, que realça la importància de l'amistat, la solidaritat i la família.

ROSALÍA, LA PUÇA QUE ESCRIVIA

És la història d'una puça molt xicoteta anomenada Rosalía, que cada dia escriu una carta. Un espectacle musical per al púbic més menut.

BABILIGLUB

Un al·legat per la tolerància i l'acceptació de la diferència. Un espectacle de llum negra amb només quatre paraules.

Teatre infantil en valencià 26 de desembre

DESGEL

Desgel parla de les xicotetes accions que poden permetre'ns un equilibri amb l'ecosistema, de l'amistat com l'arma més efectiva i de com persones ordinàries poden provocar canvis extraordinaris.

NAUTILUS. 20.000 LLEGÜES DE VIATGE SUBMARÍ

Una versió de la clàssica novel·la d'aventures '20.000 llegües de viatge submarí' amb una lectura actual, compromesa i ecologista.

LA BAMBOLLA DE JÚLIA

La bambolla de Júlia tracta el tema de l'assetjament a l'escola a través dels ulls d'una xiqueta, amb una dramatúrgia en la qual conviuen la tendresa, la cruesa, l'art i el sentit de l'humor.

Monòleg en valencià 30 de novembre 'Les nits a La Tramoia'

PAU BLANCO

En plena era de la informació cada vegada ens compliquem més la vida. Ara tots sabem de tot. Millor dit ho aparentem, perquè no tenim ni idea de res.

ÓSCAR TRAMOYERES

Óscar Tramoyeres ens parla de les mares, de com són, de com parlen, de les frases que utilitzen per a comunicar-se amb tu, del que els preocupa...

RAFA FORNER

Absurd i pròxim, boig i sorprenent, no sabràs mai com acabarà la següent història. Apunta't a veure les històries d'aquest boig i participa del millor esport del món, riure.

Música 21 de desembre 'Les nits a La Tramoia'

LILI DEL SOL

Colòmbia i Llatinoamèrica són els sabors que delectaran a tots els oients de Lili del Sol.

EL GATO DE SCHRÖDINGER

El Gato de Schrödinger és un duet acústic format per David Garzinsky a la guitarra i Lore Chu a la veu.

THREE LITTLE DILLIES

Three Little Dillies són atrevits, salvatges, potents, bojos esquinçadors i tendres. Gaudeix amb els sons americans de New Orleans, del gosspel i del blues.