Tria Catarroja

Tries tu. Programes tu

Tu decideixes part de la programació de l'Auditori. Obrim el TAC a la participació ciutadana i et convidem a triar els espectacles que t'agradaria veure el proper trimestre. Entra i tria entre les nostres propostes: espectacles familiars, ballet, teatre de companyies valencianes, cinema, monòlegs i música.


Tria entre les nostres propostes fins al 17 de juny


Quin d'aquests tres espectacles de teatre per a la infància i la joventut (espectacle familiar) t'agradaria veure el 26 d'octubre al TAC?

BÍTELS PARA BEBÉS

Un espectacle que fa les delícies de xicotets i majors.

Veure tràiler de 'Bítels para bebés'.

'Bítels per a bebés' és una proposta festiva, alegre i que convida als més xicotets a descobrir, a través d'uns arranjaments càlids i sofisticats, l'univers del conegut grup anglés de Liverpool.

Edats: de 0 a 3 anys.


30 ELEFANTES BAJO UN PARAGUAS

Una peçca sense complexos per a xiquets i bebés sensibles.

Veure tràiler de '30 Elefantes bajo un paraguas'.

El moviment, la narració i la música vinculen adults i bebés en el món de les emocions. '30 Elefants sota un paraigua' és un espectacle íntim sobre un lloc llunyà, un relat reflexiu i càlid de la mà de la nostra directora artística i ballarina, Eva Vilamitjana.

Edats: d'1 a 5 anys.


NUBES CON BEBÉS

Una experiència interactiva.

Veure tràiler de 'Nubes con bebés'.

'Nubes con bebés' és un espectacle íntim que mescla percussió en directe, clàssics de jazz, vers i narració d'un conte original creat especialment per a aquest espectacle. Espectacle participatiu amb molta interacció del públic.

Edats: de 0 a 3 anys.

Quin d'aquests tres espectacles teatrals de companyies valencianes t'agradaria veure el 27 d'octubre al TAC?

VERSIÓN

Una posada en valor de l'actuació.

Veure tràiler de 'Versión'.

Una actriu i un actor intenten portar a escena la versió teatral d'una reeixida novel·la, l'argument principal de la qual tracta d'un terrible infanticidi. Per a intentar comprendre els motius de l'assassinat, hauran de qüestionar quines són les seues vertaderes motivacions amb aquest projecte.

TRIBU

Una perspectiva femenina.

Veure tràiler de 'Tribu'.

I un dia t'enganxes als podcast. Podcast que parlen sobre la maternitat, l'èxit, la família, la dieta detox, la infertilitat, la conciliació i  un fum de preguntes que abans ni tan sols et rondaven pel cap. 

Escoltem centenars de podcast, però tanquem la finestra per no sentir la veïna. Escoltem centenars de podcast, però cada cop estem més perdudes. Juntes o fotudes.

A TI TE DUELE TODO LO BUENO

Un viatge emocional profund, confrontant la complexitat del destí i la imprevisibilitat de la vida.

Veure tràiler de 'A ti te duele todo lo bueno'.

Esperaves que m'anara en el pitjor moment de la teua vida? Les coses passen. I no pots decidir ni com, ni quan ni amb qui, per molt que t'esforces. Perquè eixe esforç no serveix de res.

Potser cal acceptar el caos i despullar-nos de nosaltres mateixos, per a poder estimar.

Quin d'aquests tres espectacles de teatre per a la infància i la joventut (espectacle familiar) t'agradaria veure el 26 de desembre al TAC?

PINOCHO, EL MUSICAL

Què opines si et dic que Pinotxo té Síndrome de Down?

Veure trailer de 'Pinocho, el musical.'

El conte de fades més famós de tots els temps cobra vida amb una banda sonora original, un elenc "diferent" i inspirador i un missatge que commourà a xiquets i majors. Candileja produccions ofereix una nova perspectiva del clàssic de Collodi en incorporar a un actor amb síndrome de down en el paper principal.

PETER PAN, UN MUSICAL MUY ESPECIAL

Un projecte teatral, educatiu i social.

Veure trailer de 'Peter Pan, un musical muy especial.'

Gaudeix en família d'aquesta divertida aventura entre pirates, sirenes, indis i fades. Amb una espectacular i acolorida posada en escena, veus en directe i grans números musicals en aquest retorn del conte clàssic que té l'objectiu de divertir, emocionar i educar a xicotets i majors sobre el respecte a la diferència.

BLANCANIEVES, EL MUSICAL

El gran espectacle familiar que trenca barreres.

Veure trailer de 'Blancanieves, el musical'.

Descobreix el conte de Blancanieves que ens haguera agradat escoltar quan érem xicotets. Una fascinant aventura que trenca amb els estereotips i avala el que realment ens fa interessants, les nostres imperfeccions i diferències.

Un espectacle inspirador per a tota la família que a més està adaptat a LSE!