28 de maig de 2022

Tributo a Camilo Sesto

Tributo a Camilo Sesto

Donde estés

El tribut que estaves esperant

El gran Manu Rodríguez a la veu principal, ret homenatge a Camilo Sesto, cantant les seues cançons més emblemàtiques i conegudes: 'Algo de mi', 'Perdóname', 'Quieres ser mi amante', 'Piel de ángel', 'Vivir así es morir de amor'... Qui no les ha cantades alguna vegada?

Acompanyat per sis músics de gran trajectòria, i dues veus femenines als cors, et faran reviure, la banda sonora que ens ha deixat com a llegat, el gran Camilo Sesto, amb una proposta en escena, a l'altura d'un dels més grans.


Durada
100min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.