12 de febrer de 2022

Tu mano en la mía

L'OM IMPREBÍS presenta

Sobre les cartes d'amor d'Antón Chéjov i Olga Knipper

Una bella història d'amor. Només que aquesta és especial perquè tracta de dues persones úniques en circumstàncies excepcionals. Olga Knipper i Anton Chéjov es van conéixer en una lectura del Teatre de l'Art de Moscou. En els a penes sis anys que va durar la seua relació es van creuar més de 400 cartes. A través d'elles, Carol Rocamora recrea, de manera emocionant i divertida, la història de dos éssers que se senten, s'anhelen i s'estranyen, al mateix temps que assistim a la creació de les grans obres de l'autor rus com 'Las tres hermanas' o 'El jardín de los cerezos'. Una obra que la British Theatre Guide de Londres ha qualificat de 'commovedora i plena de fi humor'.

Aquesta nova producció de L'OM-IMPREBÍS està dirigida per Santiago Sánchez i protagonitzada pels dos últims guanyadors dels Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat a la Millor Interpretació: José Manuel Casany i Rebeca Valls, amb la música de Víctor Lucas.

Descàrrega ací el programa de mà.


Autora
Carol Rocamora
Direcció
Santiago Sánchez
Versió
Paloma Rojas
Santiago Sánchez
Intèrprets
Rebeca Valls
Jose Manuel Casany
Música
Víctor Lucas
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: