Tu mano en la mia | TAC Catarroja
  • fullslide2
    Tu mano en la mia

30 de gener de 2018

Tu mano en la mia

Tu mano en la mia

'A tothom li agrada una història d'amor. Només que aquesta és especial. És especial perquè tracta de dues persones úniques en circumstàncies excepcionals'.

Aquestes paraules de Carol Rocamora, una de les majors especialistes mundials sobre Chéjov, ens introdueixen en una obra singular estrenada en més de vint països per actors i actrius com Kevin Kline, Michel Piccoli, Diane West o Olympia Dukakis, entre uns altres. Precisament, València, va ser la ciutat escollida per un dels grans creadors de l'escena contemporània, Peter Brook, per a presentar un bell relat fet a partir de les més de 400 cartes que Chejov i la seua dona, Olga Knipper, es van escriure en només sis anys. En paraules del gran director anglés descobrim que: 'La història que ix de les cartes, tràgica i còmica, és com l'argument d'una nova obra de Chéjov'.

Ara L'Om Imprebís i el seu director, Santiago Sánchez, presenten una versió actual on els protagonistes viuen amb tota la passió pròpia de l'edat dels personatges aqueixos sis intensos anys d'amor i separació. Per a açò, reuneixen en escena a un dels actors valencians de major projecció nacional i internacional, Nacho Fresneda, ben conegut pel públic després de la seua magnífica interpretació en 'El Ministerio del Tiempo' i que ja encapçalara el 'Don Juan Tenorio' de L'Om Imprebís, i la presentació en el nostre país de l'actriu llatinoamericana Paloma Rojas, protagonista de l'última creació de la companyia a Perú: 'La Muyuna'.

L'estrena absoluta de la proposta tindrà un format molt especial de proximitat sobre l'escenari del TAC que permetrà als espectadors no solament conèixer l'obra sinó mantenir a més una trobada posterior amb els protagonistes.Intèrprets
Nacho Fresneda
Paloma Rojas
Direcció
Santiago Sánchez
FUNCIONS

Dimarts/Martes 20:00h