Un obús en el corazón

Un tret al nostre cor

11 de març
11 de març

11 de març de 2018

Un obús en el corazón

Un tret al nostre cor

El gran autor Wajdi Mouawad ens commou una vegada més, ens planteja preguntes i colpeja les nostres consciències. Un muntatge imprescindible que ha esgotat les entrades totes les temporades que s'ha interpretat a Madrid protagonitzat per Hovit Keuchkerian ("Alacrán enamorado", "Assassin's Creed").


Una telefonada enmig de la nit desencadena un torbellí d?emocions. Encara que, pot ser que, per a Wahab, tot va començar quan va haver d'abandonar el seu país, la calor, el dia que va oblidar la forma del rostre de la seua mare? el dia que un obús li va perforar el cor.


Intèrprets
Hovik Keuchkerian
Director
Santiago Sánchez
Text
Wajdi Mouawad

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: