22 de desembre de 2018

Una noche con grandes maestros de la música

Una noche con grandes maestros de la música

Concert Extraordinari de Nadal

Després d'haver participat en trobades i festivals d'Itàlia, Portugal i Espanya, l'Orquestra del Conservatori Superior de Música de Múrcia va participar el passat any en el XXII Festival Internacional de Orquestas de Jóvenes de Murcia, on va ser guardonada amb la Medalla d'Honor del Festival. Enguany continua la seua marxa del mestre José Miguel Genoll, també tuitular de l'Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia.


Amb Una noche con grandes maestros de la música, l'Orquestra realitza un recorregut per les obres de grans compositors com Mozart, Rachmaninoff i Strauss.


Intérprets
Orquesta Sinfónica Conservatorio Superior de Murcia

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: